Tài LiệuTài Liệu Ngoại Ngữ

[Download] Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1 – Tải File Word, PDF Miễn Phí

  • Loading …
    Loading …
    Loading …

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 29/03/2014, 22:49

Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1 TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 1 © www.english-test.net LISTENING TEST In the listening test, you will be asked to demonstrate how well you understand spoken English. The entire listening test will last approximately 45 minutes. There are four parts, and directions are given for each part. PART 1 Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture by marking the correct answer option: A, B, C, or D on the answer sheet. The statements will not be printed in your test book and will be spoken only one time. Example: (A) There is only one rescue vehicle in the picture. (B) One of the buildings in the picture is on fire. (C) A large crowd is watching the rescue efforts. (D) There are two people trapped in the car. Statement (A), “There is only one rescue vehicle in the picture,” is the best description of the picture, so you should mark answer (A). File audio: http://www.mediafire.com/download/2x0v8rc94wk5n1t/TOEIC_Full_Test_1.rar TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 2 © www.english-test.net Question (1) Question (2) Question (3) Question (4) TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 3 © www.english-test.net Question (5) Question (6) Question (7) Question (8) TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 4 © www.english-test.net Question (9) Question (10) PART 2 Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They will not be printed in your test book and will be spoken only one time. Select the best response to the question or statement and select (A), (B), or (C) to mark your answer on the answer sheet. Example: You will hear: Where did you last see Ms. Montgomery? You will also hear: (A) Yes, I can see it on the flat screen. (B) It was about three weeks ago. (C) At the First Street coffee shop. The best response to the question “Where did you last see Ms. Montgomery?” is choice (C), “At the First Street coffee shop.,” so (C) is the correct answer. You should mark answer (C). TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 5 © www.english-test.net PART 3 Directions: You will hear several conversations between two people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark answer (A), (B), (C), or (D) on the answer sheet. The conversations will not be printed in your test book and will be spoken only one time. (41) What are the speakers mainly discussing? (A) Salary (B) Work hours (C) Benefits (D) Vacations (42) What can be inferred about the woman? (A) She has only one child. (B) She is looking for a full-time job. (C) She does not like to work mornings. (D) She wants to work for the man’s company. (43) Why can’t the woman work on Thursday evenings? (A) It is a religious holiday. (B) She has a scheduling conflict. (C) Her daughter is ill. (D) She has a school class. (44) Why is Marcia going to be late? (A) There is a traffic jam. (B) She is lost. (C) Her car broke down. (D) She was in an accident. (45) What does Lyle suggest Marcia do? (A) Turn left at the off-ramp (B) Drive faster (C) Use caution (D) Call him later (46) Where is Lyle’s office located? (A) Opposite the supermarket (B) On the right-hand side (C) At the bottom of the ramp (D) On Michigan Street (47) What position does the woman most likely hold? (A) Accountant (B) Manager (C) Travel agent (D) Receptionist (48) What is implied about the man? (A) He does not like long flights. (B) He wants to save money. (C) He is an inexperienced traveler. (D) He is taking a vacation. (49) What will the man probably do next? (A) Change his mind (B) Reconsider his decision (C) Book the 9:30 flight (D) Pay the woman (50) Who most likely are the speakers? (A) Neighbors (B) Salesmen (C) Reporters (D) Co-worker (51) What problem does the woman have? (A) There are too many hotel rooms. (B) The convention center is booked. (C) There has been an unexpected change. (D) She cannot make it to the airport. (52) What does the man suggest? (A) Scheduling transportation (B) Cancelling the reservations (C) Postponing the convention (D) Telephoning the CEOTOEIC Test 1, Questions Photocopiable 6 © www.english-test.net (53) What does the man want to do? (A) Get his money back (B) Buy a briefcase (C) Exchange merchandise (D) Find his receipt (54) What does the woman suggest the man do? (A) Perform an exchange (B) Come back tomorrow (C) Photocopy the receipt (D) Make a purchase (55) What will the man probably do next? (A) Buy a new briefcase (B) Go shopping (C) Insist on a refund (D) Leave the store (56) Who most likely is Byron? (A) A salesman (B) A real estate developer (C) A landlord (D) A tenant (57) Why does Jennifer think Byron might have difficulty? (A) They are poorly constructed. (B) They are in a bad location. (C) The prices are too high. (D) The economy has been depressed. (58) What does Byron say about the condos? (A) They are ready to put on the market. (B) They need to be repainted. (C) They will be challenging to sell. (D) They are a good value for the money. (59) What are the speakers doing? (A) Negotiating a sale (B) Arranging financing (C) Debating a product (D) Making small talk (60) Why is the man worried about money? (A) He can’t find part-time work. (B) His wife lost her job. (C) He does not make much money. (D) His company is going bankrupt. (61) What does the woman offer to do? (A) Reduce the price (B) Give the man a job (C) Delay monthly payments (D) Sell him a different car (62) Where is this conversation most likely taking place? (A) In an office (B) At a drive-through (C) In a restaurant (D) In a park (63) What does the woman suggest the man do? (A) Try the swordfish (B) Order crab cakes (C) Pick up the tab (D) Select a beverage (64) What can be inferred about the man? (A) He is a teetotaler. (B) He does not drink wine often. (C) He would prefer to have beer. (D) He is treating the woman to lunch. (65) What is the man trying to do? (A) Find a section of a hospital. (B) Locate a doctor (C) Get driving directions (D) Leave the parking garage. (66) How does the woman help the man? (A) She leads him to the red wing. (B) She hands him a map. (C) She gives him directions. (D) She calls for a doctor. TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 7 © www.english-test.net (67) What does the woman imply about members of her family? (A) They are frequently ill. (B) They work at the hospital. (C) They live near the hospital. (D) They will help the man in the future. (68) Where is this conversation most likely taking place? (A) At a meeting (B) In a post office (C) In a library (D) At an airport (69) What does the woman want to do? (A) Compare rates (B) Buy a receipt (C) Mail a package (D) Cancel insurance (70) What does the man suggest? (A) Insuring the contents (B) Using express delivery (C) Sending it air mail (D) Filing a special form PART 4 Directions: You will hear several talks given by a single speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark answer (A), (B), (C), or (D). The conversations will not be printed in your test book and will be spoken only one time. (77) Who is the message for? (A) Professional attorneys (B) Media representatives (C) Law school graduates (D) Company clients (76) What will listeners hear next? (A) A news report (B) A weather report (C) An advertisement (D) Music (75) What does the speaker say about traffic? (A) It is unusually heavy. (B) It is flowing smoothly. (C) It is unexpectedly light. (D) It is normal for this time of day. (74) Who is the intended audience? (A) Young women (B) Students (C) Commuters (D) Chief executives (73) According to the speaker, how can listeners get more information? (A) By visiting City Hall. (B) By making a phone call. (C) By watching TV. (D) By sending an e-mail. (72) What will happen on Main Street? (A) The road will get a new surface. (B) All lanes will be closed. (C) It will get a new name. (D) Drivers will be fined. (71) What is the main purpose of the announcement? (A) To declare an emergency (B) To publicize an Internet site (C) To inform of to a city project (D) To warn about coming dangers (78) What should listeners do if they want to make an appointment? (A) Send an e-mail to the firm (B) Call back during normal office hours (C) Push a button on their phone (D) Leave a voice mail message TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 8 © www.english-test.net (79) When should listeners call the answering service? (A) On Saturdays and Sundays (B) During regular office hours (C) After they press zero (D) When they need an attorney urgently. (80) What position does the speaker most likely hold? (A) Manager (B) Editor (C) Sales person (D) Accountant (81) What is the speaker mainly discussing? (A) Research results (B) New strategies (C) Financial strength (D) Corporate layoffs (82) The speaker mentions all of the following EXCEPT (A) Advertising campaign (B) New products (C) Logo re-design (D) Increased prices (83) What is the speaker mainly discussing? (A) Technology spending (B) A customer survey (C) Economic recovery (D) Paying down debt (84) According to the speaker, how would customers spend $500? (A) They would buy a new computer. (B) They would pay off bills. (C) They would use more discretion. (D) They would put it in the bank (85) What does the speaker say about the economy? (A) The recession has ended. (B) It will not improve for another year. (C) It is at its historic high point. (D) People have confidence in it. (86) What is being advertised? (A) A credit product (B) An annual sale (C) A grand opening (D) A financial service (87) What does the speaker offer? (A) A free gift (B) A special key (C) A guarantee (D) A discount (88) What does the speaker urge listeners to do? (A) Make a phone call. (B) Get a new credit card. (C) Come to the store. (D) Check out a website. (89) What is being announced? (A) New bus service (B) A bus route change (C) Extended hours (D) Road construction (90) According to the speaker, what will remain the same? (A) The campus connector route (B) The stop at Marshall Street (C) The hours of service (D) The cost of bus tickets (91) What should listeners do if they have questions? (A) Contact the transit coordinator (B) Ask the bus driver (C) Look in the newspaper (D) E-mail the university president (92) Who is the message for? (A) Ray Cheevers (B) Patty Paulson (C) Faulkner Financial Services (D) Tricia Townshend TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 9 © www.english-test.net (93) Why is the speaker calling? (A) To solicit a sale (B) To answer a question (C) To request a service (D) To arrange a meeting (94) What should the listener do next? (A) Send an e-mail (B) Return the phone call (C) Meet with Patty (D) Ask for an address (95) Where is this report most likely being broadcast? (A) On radio (B) On the Internet (C) On television (D) At a theater (96) What kind of weather does the speaker predict for tomorrow? (A) Stormy (B) Sunny (C) Snowy (D) Overcast (97) What can be inferred about this report? (A) It is being broadcast on Friday. (B) It is not an accurate forecast. (C) It is being broadcast in the morning. (D) It was taped the night before. (98) Who most likely is the speaker? (A) A business executive (B) A professor (C) An actress (D) A talk-show host (99) What did Neal Trapp do at age 22? (A) Got married (B) Wrote a novel (C) Became a father (D) Recorded his first song (100) What does the speaker say about Neal Trapp’s novel? (A) Critics did not like it. (B) It is selling surprisingly well. (C) It is very well-written. (D) He is planning to write a sequel. This is the end of the listening test. Please continue with the Reading Test. TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 10 © www.english-test.net READING TEST In the reading test, you will read a variety of texts and answer several different types of reading comprehension questions. The entire Reading Test will last 75 minutes. There are three parts, and directions are given for each part. You are encouraged to answer as many questions as possible within the time allowed. PART 5 Directions: A word or phrase is missing in each of the sentences below. Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark answer (A), (B), (C), or (D). (101) Employees who wish to take the day after Thanksgiving as a personal day off _____ to get managerial approval. (A) must (B) should (C) can (D) have (102) Mr. Hernandez _____ to Switzerland on a business trip, but messages can be relayed to him through his secretary, Ms. Constantinople. (A) has gone (B) had left (C) has went (D) had been (103) After several days of negotiations, Turner Associates finally made a marketing _____ with Ignatius Imports. (A) recommendation (B) package (C) letter (D) deal (104) In Mr. Carter’s absence, inquiries should be directed to his _____, Mr. Zimbrowski. (A) association (B) associates (C) associate (D) associated (105) Wilson Electronics announced Tuesday that 500 workers will be _____ off next month due to the slumping economy. (A) cut (B) laid (C) put (D) thrown […]… B (10 6) B (10 7) A (10 8) C (10 9) A (11 0) C (11 1) D (11 2) B (11 3) A (11 4) D (11 5) A (11 6) C (11 7) B (11 8) B (11 9) C (12 0) C 1 (12 1) (12 2) (12 3) (12 4) (12 5) (12 6) (12 7) (12 8) (12 9) (13 0) (13 1) (13 2) (13 3) (13 4) (13 5) (13 6) (13 7) (13 8) (13 9) (14 0) (14 1) (14 2) (14 3) (14 4) (14 5) (14 6) (14 7) (14 8) (14 9) (15 0) (15 1) (15 2) (15 3) (15 4) (15 5) (15 6) (15 7) (15 8) (15 9) (16 0) A B D D A D C B A B A C C D B A B C C… (16 0) A B D D A D C B A B A C C D B A B C C B B B B B A C A A B D B C B C D D B A B B (16 1) (16 2) (16 3) (16 4) (16 5) (16 6) (16 7) (16 8) (16 9) (17 0) (17 1) (17 2) (17 3) (17 4) (17 5) (17 6) (17 7) (17 8) (17 9) (18 0) (18 1) (18 2) (18 3) (18 4) (18 5) (18 6) (18 7) (18 8) (18 9) (19 0) (19 1) (19 2) (19 3) (19 4) (19 5) (19 6) (19 7) (19 8) (19 9) (200) D D B A C C D A D A C D C C D A B D C A C B D A D C B A C B A B C B D D B C… ( 61) (62) (63) (64) (65) (66) (67) (68) (69) (70) (77) (76) (75) (74) (73) (72) ( 71) (78) (79) (80) B D B A C D C B B D C A A A D B D D A B C C D B A C A B C A D A D C B A C C D A ( 81) B (82) D (83) C (84) B (85) B (86) D (87) C (88) A (89) B (90) C ( 91) A (92) A (93) D (94) B (95) C (96) A (97) C (98) D (99) D (10 0) B (10 1) D (10 2) A (10 3) D (10 4) C (10 5) B (10 6) B (10 7) A (10 8) C (10 9) A (11 0) C (11 1)… souvenir shop Adults 18 -64 $12 0 Adults 65+ $10 0 Teens 13 -17 $80 Children 5 -12 $60 Package 2 Includes everything from Package 1, PLUS * 25% discount at Grand Canyon View Restaurant * Free admission to Native American show Adults 18 -64 $14 0 Adults 65+ $12 0 Teens 13 -17 $10 0 Children 5 -12 $80 For more information, call 1- 80-555-4543 or visit us on the Web at www.adventure_tours.com (15 3) What discount is… www.english-test.net TOEIC Test 1, Answer Key (1) C (2) A (3) D (4) C (5) B (6) A (7) B (8) C (9) B (10 ) D (11 ) C (12 ) B (13 ) B (14 ) A (15 ) C (16 ) B (17 ) C (18 ) A (19 ) C (20) A ( 21) C (22) B (23) B (24) A (25) C (26) C (27) B (28) A (29) B (30) A ( 31) C (32) C (33) B (34) B (35) C (36) A (37) B (38) A (39) C (40) B Photocopiable ( 41) (42) (43) (44) (45) (46) (47) (48) (49) (50) ( 51) (52) (53) (54) (55)… Photocopiable 31 © www.english-test.net TOEIC Test 1, Questions Questions 19 1 -19 5 refer to the following invitation and letter You’re invited Howard and Jennifer Jacobson request the honor of your presence on Aug 10 th to celebrate the joining of their son, Jeffrey Parker Jacobson, and his fiancee, Marilyn Strummers, in holy matrimony The ceremony will take place at 11 a.m in Riverside Park, 11 220 River… Photocopiable 29 © www.english-test.net TOEIC Test 1, Questions (18 5) According to the article, how much money did MEP help firms save last year? (A) $10 .5 billion (B) $57,000 (C) $1, 000,000 (D) $1. 4 billion Questions 18 6 -19 0 refer to the following invoice and email reply Invoice #0907282 Date: Sept 15 , 2009 From: Stanley Supplies 808 Merchant St Worcester, NE To: Office Corral 912 Ocean Blvd Costa Verdes, CA… exceptionally (11 2) “Customers come first” has always been one of the key business _ at M & M Mortgages (A) principal (B) principles (C) principals (D) principle Photocopiable 11 © www.english-test.net TOEIC Test 1, Questions (11 3) _ clients should be apprised of purchasing arrangements before they commit to a long-term contract (A) Prospective (B) Perspective (C) Perceptive (D) Provocative (11 4) The… www.adventure_tours.com (15 3) What discount is offered on the cost of renting a car? (A) 10 percent (B) 15 percent (C) 20 percent (D) 25 percent (15 4) How much would a 70 year-old person pay for a package that includes the Native American show? (A) $80 (B) $10 0 (C) $12 0 (D) $14 0 Photocopiable 20 © www.english-test.net TOEIC Test 1, Questions Questions 15 5 -15 7 refer to the following memo Memorandum To: Supervisors From: Janelle… spending to our head office by May 3rd at the latest (A) exercise (B) expenses (C) expertise (D) exchange Photocopiable 18 © www.english-test.net TOEIC Test 1, Questions Question (15 0) Letter Accu-Counting Inc 17 77 Second Ave S, Denver, CO 44555 Tel: (206) 295 -18 29 May 5th, 2 011 Rachel Carson 915 4 Penny Lane Denver, CO 44556 Dear Ms Carson: We your application for our advertised accounting position . show Adults 18 -64 $14 0 Adults 65+ $12 0 Teens 13 -17 $10 0 Children 5 -12 $80 For more information, call 1- 80-555-4543 or visit us on the Web at www.adventure_tours.com (15 3) What discount. discount at Grand Canyon souvenir shop Adults 18 -64 $12 0 Adults 65+ $10 0 Teens 13 -17 $80 Children 5 -12 $60 Package 2 Includes everything from Package 1, PLUS * 25% discount at Grand Canyon View. http://www.mediafire.com/download/2x0v8rc94wk5n1t /TOEIC_ Full_Test _1. rar TOEIC Test 1, Questions Photocopiable 2 © www.english-test.net Question (1) Question (2) Question (3) Question (4) TOEIC Test 1,

– Xem thêm –

Bạn đang xem: [Download] Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1 – Tải File Word, PDF Miễn Phí

Xem thêm: Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1, Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1, Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1

Hy vọng thông qua bài viết Đề TOEIC có đáp án chi tiết đề 1 . Bạn sẽ tìm được cho mình những tài liệu học tập bổ ích nhất.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button