Tài LiệuTài Liệu Ngoại Ngữ

[Download] đề thi toeic 5 có đáp án – Tải File Word, PDF Miễn Phí

  • Loading …
    Loading …
    Loading …

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 28/03/2014, 11:47

đề thi toeic 5 có đáp án 2009-02f101. The unexpected, sharp drop in profits during the second quarter was a big _______ to the members of the corporation’s executive committee. (a) disappoints(b) disappointing(c) disappointed(d) disappointment102. After a thorough review of the _______, Mr. Turner and I both believe we’re going to have to think about hiring outside the company. (a) postings(b) resumes(c) job listings(d) seminar103. The problem is that either the copying machine is out of toner, or we need to call the service number for _______ assistance again. (a) cartridge(b) scheduled(c) technical(d) automatic104. Last month, we hired a new freelance web designer to _______ the site; however he hasn’t been able to give much time to our project so far. (a) outline(b) close down(c) update(d) uplift105. Since our billing cycle ends on the 22nd, the statement you received yesterday does not _______ payments made on your account after July 31st. (a) demonstrate(b) reflect(c) prove(d) examine106. If new employees have questions about their medical benefits or _______ plans, please refer them to Lindsay in Human Resources. (a) penchant(b) pensive(c) pension(d) penance107. Although record sales were experienced last year, the company was _______ to downsize employees following an unexpected decrease in orders this year. (a) enforced(b) forceful(c) forcible(d) forced108. You should _______ to the client with a polite letter thanking him for raising these concerns with us and also assure him the problem will be addressed. (a) acknowledge(b) return(c) reply(d) reciprocate109. All candidates considering a position within our Computer Services Department should have experience in database management _______ computer maintenance. (a) yet(b) and(c) but(d) because110. If we can _______ a larger office space, without a doubt, I think we will see a noticeable increase in employee satisfaction and productivity. (a) borrow(b) donate(c) lease(d) receive1111. If we don’t _______ the invoice by the end of the week, please call the company’s hotline and ask if there’s a problem with our order.(a) receive(b) receipt(c) receivable(d) receptive112. Could you look into renting a _______ hall with at least a two hundred person seating capacity for the annual awards ceremony. (a) banquet(b) bouquet(c) buffet(d) bankrupt113. I don’t think Mr. Pederson was _______ by the casual explanation Joe offered for the disastrous mistakes he made in the training manual. (a) amusing(b) amusement(c) amused(d) amuse114. As sales manager, Ms. Argento _______ employee productivity, improved staff morale, and created motivating sales team goals.(a) has increased(b) increased(c) increasing(d) increase115. The supervisor says you can research new software packages, but that does not _______ mean that she will approve new expenditures. (a) necessity(b) necessary(c) necessities(d) necessarily116. Many don’t realize that RTC is one of the twenty-two subdivisions of Adaptek United, one of the nation’s leading _______ companies. (a) transit(b) transient(c) transitive(d) transitory117. One new industry development is the use of micro-financing institutions that _______ lenders to issue loans through online payment websites. (a) tolerate(b) stop(c) enable(d) disable118. There won’t be any way to compare the figures in the market analysis until the information is _______ in a spreadsheet and we can review it. (a) checked in(b) laid out(c) jotted down(d) run by119. The evaluation forms that you requested should have been _______ to all the production employees in your division several weeks ago. (a) noticed(b) accepted(c) included(d) distributed120. The owners relied on grassroots marketing to reach the community and _______ more customers to the local restaurant. (a) charm(b) tempt(c) attract(d) persuade121. Mr. Lewis needs to know as soon as possible _______ you will be arriving in Philadelphia early in the morning or later in the afternoon. (a) where(b) how(c) whether2(d) either122. _______ last year’s devastating flooding, tourism in the well-known areas of Mozambique is thriving once again, mainly due to aggressive marketing campaigns. (a) By(b) Although(c) Despite(d) With123. Once we sign the merger _______ with Lovelace Art Supplies, we will be the largest provider of arts and crafts materials in the city. (a) understanding(b) conclusion(c) agreement(d) proposition124. The new chief executive officer’s job offer won’t be _______ until all parties have agreed on the recommendations made by the company board. (a) finalized(b) finalist(c) finally(d) finals125. The company just implemented a new policy that allows in-house accountants to _______ personal checks for our employees but only for amounts under five hundred dollars. a) cache(b) crash(c) chase(d) cash126. At this point and time, I think Thomas Simpson is the most _______ applicant we interviewed for the data management position. (a) qualified(b) relevant(c) complete(d) improved127. Between 1995 and 1998, the World Finance Institution _______ over $800 million dollars to business leaders in developing countries. (a) accounted(b) borrowed(c) lent(d) used 128. The company over-marketed and then held a meeting to discuss _______ for increasing availability of the product. (a) advertising(b) solutions(c) difficulties(d) shortcomings129. If you don’t feel better by tomorrow morning, I _______ that you call your supervisor, stay home from work and make a doctor’s appointment.(a) consider(b) suggest(c) think(d) believe130. All of the new hires at the law firm signed a _______ agreement which clearly states the firm’s protocol and company expectations regarding privacy. (a) confident(b) confidently(c) confidentiality(d) confidentially131. I am sorry to hear that you are having personal problems, but that is not an _______ for arriving at work an hour late on a regular basis. (a) excused(b) excuses(c) excusing(d) excuse132. The USA Times reported that Seattle’s largest and favorite local cafe chain Coffee Dream was bought out _______ a national chain last week.(a) with3(b) by(c) at(d) for133. Sam expressed to me that he doesn’t feel that you have the right to _______ his project when you haven’t even read the literature pertaining to it. (a) critical(b) criticized(c) criticizing(d) criticize134. Every employee of the company, with the _______ of Sarah Young and Jacob Marquez, is required to attend the safety course on May 1st. (a) exemption(b) acceptation(c) exception(d) acceptance135. Before the merchandise is _______ introduced to the market, it undergoes countless reviews and safety tests all designed for quality assurance. (a) never(b) ever(c) seldom(d) rarely136. I am sorry to report that it is _______ for us to finish the project by tomorrow’s deadline, but we can certainly have it done by the middle of next week. (a) imperative(b) important(c) impeccable(d) impossible137. With the _______ of gasoline rising, companies are investigating the viability of alternative fuels that burn cleaner and are renewable as well. (a) cost(b) payment(c) charge(d) fee138. When the customer came into the shop this morning, she started _______ that her new watch stopped working after only two days of normal wear. (a) complain(b) complainer(c) complaining(d) complaint139. When she found out the company was increasing its 401k matching contributions, Ms. Jackson put her entire bonus _______ her 401k account. (a) around(b) into(c) by(d) towards140. Kathy just called and said that the photo editor at Dollars Magazine asked for the page layouts for next month’s issue _______ tomorrow morning. (a) with(b) from(c) by(d) onQuestions 141-143 refer to the following letter.National Travel Agency Association18th Annual ConventionFebruary 21 – 25, 2007Cape Town, South AfricaMembers of the National Travel Agency Association (NTAA) should mark _______ calendars for 4the upcoming annual convention. 141. (a) our(b) its(c) their(d) myThe convention will be held in Cape Town, South Africa to reflect the growing interest in tourism on this continent. The agenda for the convention is packed with presentations, seminars and working groups covering a wide variety of topics relevant to travel agency employees. A new session on visa regulationsand an expanded workshop on effective office management _______ to the schedule to help your agency increase its success. 142. (a) had been added(b) have been added(c) has been added(d) would have been addedDon’t miss this exciting convention! Registration fees are $150 for employees of NTAA members, and $200 for non-members. The registration fee includes all materials and meals. Members who register for the convention before January 15 will receive a 10% discount. In addition, rooms have been reserved at the Grand Vista Hotel in Cape Town; ask for the special NTAA discount rate. The _______ way to complete your registration is to visit our website, www.ntaa.org.143. (a) more convenient(b) less convenient (c) most convenient(d) least convenientQuestions 144-146 refer to the following letter.Jill Meiki4569 Bellamont AveEdinburg, TX 78539(956)383-5914Dear Hiring Manager,I am writing in response to the advertisement in The Monitor seeking candidates for the Project Coordinator position. I am _______ interested in this position and would like to formally submit my resume for your review.144. (a) hardly(b) barely(c) extremely (d) justMy professional experience and knowledge precisely match the _______ specified in your 5advertisement.145. (a) qualifiers(b) qualifications(c) quality(d) qualifyMy background includes a wealth of experience in business administration, specifically in communications and marketing. Plus, my professional experience is supplemented by my academic background, which includes formal training in Business Management and Communication. I believe I can contribute a great deal to your organization in terms of dedication and innovation. My drive and motivation to get the job done in an efficient and professional manner have proven beneficial to my past _______, and I hope to show you what a true asset I can be.146. (a) background(b) business(c) education(d) employersQuestions 147-149 refer to the following letter.BANK GOLDYour Community BankDear Mr. Oh Dae-Su,I am writing to _______ you to the Bank Gold family.147. (a) receive(b) welcome(c) include(d) acceptWe pride ourselves on _______ excellent service for over thirty years, and we are happy to add you to our growing number of satisfied customers.148. (a) provided(b) provide(c) has provided(d) having providedIn today’s big banking world, we know you have many banks to choose from, and we appreciate your decision to do business with Bank Gold.In two to three business days, you _______ receive another mailing from us, which will include your ATM card and a Quick Review Pamphlet that will outline our services and important numbers for your reference. 149. (a) will(b) may(c) can (d) would6Questions 150-152 refer to the following letter.Markslist.com Resists Corporate Buy-OutChicago – The creator of Markslist.com, Mark Cavanaugh, met with investors last week in a move that was predicted by many to put the popular website in the hands of very powerful man: billionaire Reinaldo Salazar. Salazar proposed a corporate buy-out that would give him ultimate _______ of the website.150. (a) organization(b) prediction(c) control(d) profitsHowever, a stipulation was added that would allow Cavanaugh to have some creative control. Cavanaugh _______ voiced his disapproval against Salazar’s motives and stated he would do everything he could to prevent the takeover.151. (a) suddenly(b) sadly(c) abruptly(d) reportedlyStill, Cavanaugh has not formally rejected the offer and is not _______ to give his formal response until the end of the week. 152. (a) expected(b) expecting(c) expectation(d) expectPart 7 : finish within 22 minutesMemorandumTo: Cal Commerce EmployeesFrom: Jenny Calhoun, Office ManagerRe: Office ClosuresThe main office of Cal Commerce and all branches will be closed from December 22 to January 2 for the holidays. Additionally, several branches will be closing early on Thursday, December 21. Please consult the chart below for more detailed information on branch closings.Miami December 21 – noon closingCoconut Grove December 21 – regular business hoursVirginia Gardens December 21 – regular business hoursBay Heights December 21 – closing at 3 p.m.7Palmetto Bay December 21 – noon closingWe remind all employees to submit time sheets to the payroll department by 1 p.m. on December 19 to ensure payment before the holiday closing. If you are not able to turn in your time sheet by the 19th, you will not get paid for the final pay period of the year until regular business hours resume on January 2. We wish all of our employees and their families a happy holiday season. For more information on this and other holiday closures, please visit our website: www.calcommerce.com.153. What is the purpose of the memorandum?(a) To remind employees to fill out time sheets correctly(b) To inform workers about an upcoming change in office hours(c) To announce the opening of a new branch in Miami(d) To attract visitors to the company website154. When does the Palmetto Bay branch close on December 21?(a) 12 p.m.(b) 1 p.m.(c) 3 p.m.(d) 6 p.m.155. By what date do the time sheets need to be turned in?(a) December 19(b) December 21(c) December 22(d) January 2156. What will happen if employees don’t turn in their payroll information by the designated time? (a) They will have to visit the payroll department in person.(b) They will not receive holiday pay on their checks.(c) They will have to fill out a new time sheet.(d) They will not be paid until after the holiday.IntelliCorp is Now HiringWork with one of the nation’s top recruiting companies and gain valuable skills for tomorrow! IntelliCorp is currently looking for ambitious individuals to fill an important data entry position at our new Summerville office. The Data Entry Specialist will be in charge of updating and maintaining our database as well as improving upon our existing system. Duties will include programming as well as be responsible for data entry. The Data Entry Specialist will also be responsible for communicating information with other branches around the country in a timely manner and will work under the direct supervision of the Branch Manager. Candidates must possess a bachelor’s degree, preferably in information technology or programming, although candidates with degrees in other disciplines will be considered.Other preferred qualifications include: familiarity with databases, attention to detail, proficiency with database software, experience maintaining electronic files and the ability to work independently. We offer excellent insurance benefits as well as a retirement plan. We also provide paid training and a fun work environment. Compensation is commensurate with 8experience and performance. For more information on the position, contact Michelle at 607-332-0003 or email hiring@IntelliCorp.com.157. Where would this announcement appear?(a) In a national database(b) On an employment website(c) In a software catalogue(d) In an employee’s handbook158. What is NOT listed as a qualification? (a) A degree in business(b) A knowledge of certain computer programs(c) The ability to be detail-oriented(d) The capability to work alone.159. How could a candidate get more information? (a) Ask the branch manager(b) Check the company’s homepage(c) Go to the Summerville office(d) Call the number provided160. The word “discipline” in paragraph 2, line 5 is closest in meaning to(a) obedience.(b) punishment.(c) field.(d) university.Economist Joao Arruda Receives Lifetime Achievement AwardLast week the University of Sao Paulo awarded Joao Arruda, one of the most influential economists of our time, with a Lifetime Achievement Award. The ceremony was held at the university, which is located on the outskirts of Sao Paulo, not far from his hometown of Mairipora.Arruda is the economist credited for the economic recovery of his native Brazil by recommending progressive economic plans based on micro-lending and sustainable development. Two years ago, he was awarded the prestigious Nobel Prize for this work. As Minister of Finance for Brazil, he also helped develop a thriving economy based on ecotourism that would not disrupt the fragile environment of the Amazon nor interfere with the indigenous groups that call the Amazon home.Arruda trained under the great Robert Jenkins and was part of The Chicago Five, an elite group of economists at the University of Chicago. From the beginning of his illustrious career he has been credited with revolutionary thinking, especially in the field of Solidarity Economics which emphasizes the importance of a local, culturally-centered economy.161. What is this article about?(a) The elite group of economists known as The Chicago Five(b) The economics department at the University of Chicago(c) The accomplishments of a pioneer in economics(d) The road to economic recovery in Brazil162. Where was Joao Arruda born? (a) Sao Paulo(b) Chicago(c) Mairipora(d) Amazonas.163. What is Arruda’s specialty?(a) Sustainable development(b) Micro-lending(c) Ecotourism9(d) Community economics164. The word “prestigious” in the first paragraph, line 5 is closest in meaning to(a) popular.(b) valuable.(c) respectful.(d) reputable.ELECTROGOLD CORDLESS TELEPHONEStyle #32445-EGThank you for choosing the ElectroGold Cordless Telephone. Get ready to experience and enjoy the telephone rated number one by Consumer Communications Report.To get the most out of your telephone, please read through the manual to learn about the dozens of new features included with your phone. These include a speakerphone in the handset and the base, a spare battery, and a message display screen. Also included is a new voice-mail indicator to alert you about new messages. Your new phone is also hearing-aid compatible and comes with adjustable volume for the handset and base speakerphone.If you are short on time, you can just look through the Quick Guide, which has easy-to-follow picture guides of how to set up your phone and can help familiarize you with some of the most basic functions. If you have any questions about how to use these features, you can consult the Owner’s Manual or just call our award-winning customer service representatives toll-free at 1-800-ELECTRO (1-800-353-2970). We are available round- the-clock to help you with any questions or concerns.165. Who is most likely the reader of the instructions?(a) A lab technician(b) A phone operator(c) The product’s owner(d) A hearing impaired person166. What is NOT a feature on the cordless telephone?(a) Speakerphone in two locations(b) An extra power source(c) An extra base(d) New voice-email indicator167. What is the difference between the Quick Guide and the Owner’s Manual? (a) The Quick Guide has more detailed instructions.(b) The Quick Guide is more concise.(c) The Owner’s Manual has easy-to-follow pictures.(d) The Owner’s Manual is available online.168. What would a person who didn’t have a lot of time most likely do? (a) Read through the Owner’s Manual(b) Call 1-800-353-2970(c) Check the new voice-mail indicator(d) Follow the instructions in the Quick GuideEconomy Shows Signs of Strengthening After Disappointing YearAlthough financial analysts have been reporting a declining economy for the past four months, new statistics suggest that a recovery is well on its way. According to the Bureau of Labor statistics, unemployment rates have plummeted to an all-time low. Furthermore, in the non-10[…]… A 121 C 131 D 141 C 151 D 161 C 171 C 181 D 191 C 102 B 112 A 122 C 132 B 142 B 152 A 162 C 172 A 182 D 192 B 103 C 113 C 123 C 133 D 143 C 153 B 163 D 173 D 183 B 193 B 104 C 114 B 124 A 134 C 144 C 154 A 164 D 174 C 184 C 194 C 1 05 B 1 15 D 1 25 C 1 35 B 1 45 B 155 A 1 65 C 1 75 A 1 85 D 1 95 C 106 C 116 A 126 A 136 D 146 D 156 D 166 C 176 D 186 C 196 B 107 D 117 C 127 C 137 A 147 B 157 B 167 B 177 A 187… (b) $8 .50 (c) $ 35. 99 (d) $46. 85 184 What does Mr Stavros most likely think about the company? (a) He is disappointed about the quality of their products (b) He is dissatisfied with the improper fit of his gloves (c) He is unhappy with the company’s high prices (d) He is unconvinced that they are as good as people say 1 85 Jackie Nguyen, President Shaker Publishing 812 Hatter Avenue Billingham, MO 56 088… cleanliness (c) Dress tastefully (d) Wear suitable clothing 1 75 174 According to the handbook, what right do Q employees have? (a) To know the company rules (b) To complete their tasks efficiently (c) To wear protective clothing (d) To be treated considerately 176 Horizon Pharmaceutical Sales 5th Annual Employee Appreciation Party Saturday, May 15 7 p.m Providence Palace Hotel As a way to thank our… address hidden for privacy.) Item Description Item # Quantity Price Status Windblock Gloves 6045BLXJ 1 $ 35. 99 Pending Merchandise Subtotal: $ 35. 99 Shipping Charge: $8 .50 Tax: $2.36 Total: $46. 85 We will continue to update you on the status of your order via email as items are shipped In the meantime, you can always review the status of your order… during my time with this company I want to thank you personally for all that you have taught me By demonstrating what it takes to be successful in this industry, you have become a valued role model to me over the years I have benefited greatly from my experience in your office, and I know when I leave here, I will greatly miss your wisdom and guidance If I can be of any assistance during this transition,… sign is due in full by the 10thof the month in order to secure the rate we originally quoted you for the sign Sincerely, Lori Belani Quick Signs, Inc P.O Box 56 3 St Charles, Missouri 63301 Business Fax: (636) 323- 353 4 Enclosure(s) as stated 15 Why is Mr Maes sending a fax to Ms Balani? (a) To try to get final approval for the design (b) To voice his dissatisfaction with the company (c) To request additional… understand that this notice is incredibly late, but I would appreciate it if everyone would make their best effort to attend I want to convene in conference room B at 5 p.m sharp and hope to be done by 7:30 p.m If you know you won’t be able to attend, please let me know as soon as possible, so I can catch up with you before the end of the day and run through some topics quickly I’m sorry that this will affect… food, fun, music and awards Saturday, May 15 will be a night to remember After a buffet dinner catered by Kuri’s Specialty Foods, we will all enjoy a rare live performance by jazz legend Francesca Loretto The party starts at 7 p.m in the main ballroom of the elegant Providence Palace Hotel and at 10 p.m., we’ll announce this year’s Employee of the Year Remember, this is an adults-only party, so book a… 116 A 126 A 136 D 146 D 156 D 166 C 176 D 186 C 196 B 107 D 117 C 127 C 137 A 147 B 157 B 167 B 177 A 187 A 197 A 108 C 118 B 128 B 138 C 148 D 158 A 168 D 178 A 188 C 198 B 109 B 119 D 129 B 139 B 149 A 159 D 169 A 179 C 189 C 199 C 110 C 120 C 130 C 140 C 150 C 160 C 170 D 180 B 190 D 200 B … dollars 194 1 95 In her letter, what does Ms Balani ask Mr Maes to do? (a) To fax her a revised copy of the draft (b) To ask Mr Farmer to give final approval for the design (c) To look over the draft and fax her any comments (d) To begin the construction of the sign if they approve From: Rielle Navitski To: Management listserv Subject: Last minute meeting Cc: Attachments: Meeting Agenda.doc (50 KB) Dear . Cal Commerce Employees From: Jenny Calhoun, Office Manager Re: Office Closures The main office of Cal Commerce and all branches will be closed from December 22 to January 2 for the holidays. Additionally,. valued staff, we invite you to attend an evening full of food, fun, music and awards. Saturday, May 15 will be a night to remember. After a buffet dinner catered by Kuri’s Specialty Foods,. line (d) The placement correction of one of the words 194. What is the original quoted rate of the sign? (a) Two hundred-fifty dollars (b) Three hundred-fifty dollars (c) Five hundred dollars (d) Two

– Xem thêm –

Bạn đang xem: [Download] đề thi toeic 5 có đáp án – Tải File Word, PDF Miễn Phí

Xem thêm: đề thi toeic 5 có đáp án, đề thi toeic 5 có đáp án, đề thi toeic 5 có đáp án

Hy vọng thông qua bài viết đề thi toeic 5 có đáp án . Bạn sẽ tìm được cho mình những tài liệu học tập bổ ích nhất.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button